Can'dan, İlçelere spor tesisleri müjdesi

Can'dan, İlçelere spor tesisleri müjdesi

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale’nin bazı ilçeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi.

A+ A-

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale’nin bazı ilçeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi


 AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Kırıkkale’nin bazı ilçeleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini söyledi. Can, “Kırıkkale merkez, Çelebi, Çerikli, Delice, Keskin, Balışeyh ve Bahşılı ilçelerine spor tesisleri yapılacak” dedi.

Milletvekili Can, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat başkanlığına uzun süredir yaptığımız girişimler neticesinde Kırıkkale’mize gerçekleşecek Gençlik ve Spor Yatırımları;Merkeze 3 bin 500 kişilik spor salonu yapılması için gerekli görüşmeler olumlu şeklide sonuç verdi. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. Bu alanda üzerimize düşen her türlü görevi yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

Can, ilçelere yapılacak olan yatırımlar hakkında şu bilgileri verdi, “Çelebi ilçemize bir adet gençlik merkezi yapılması. Bir adet bisiklet yolu yapılması. Çerikli'mize iki parka açık spor tesisi yapılması. Delicemize Fatih Mahallesinde bulunan spor salonun tefrişatının yapılması.Keskinimize bir adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapılması. Bir adet açık spor tesisi yapılması, bir adet bisiklet yolu yapılması. Balışeyh ilçemize iki adet açık spor tesisi yapılması, bir adet bisiklet yolu yapılması. Bahşılı ilçemize bir adet bisiklet yolu yapılması Kırıkkale'mize, İlçelerimize hayırlı olsun. Valimize, İl Başkanımıza, İlçe Başkanlarımıza, İl ve İlçe Belediye başkanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.


Bu haber toplam 818 defa okunmuştur